Jdi na obsah Jdi na menu

záhady slečny Mallardové

15. 6. 2014

1.Stracení Amazonii 

 2.Taxikem za spiknuti

 3.Lanovkou za katastrofou

  4.Rikšou za rohdrem

 5.Vihrabavat neštěstí

 6.Podmořské zlo

 7.Teror na scéne

 8.Na bycikl za podvodem

 9.Tibecké nebezpečí

 10.Nebezpečné sufrovací prkno

 12.Hrozba psího přeření

 13.Gondolou do nebezpečí

 14.Texaskou teskou do neštěští 

 15.Richlík do poblému

 16.Flamengo a palaš

 17.Chodba ke navisti

 18.Búlvál podlosti

 19.Hrůza za padákově

  20.Čipem do ohrožení

 24.Veranda paniky

 25.Nasnězném skutru za itianí

 26.Eskerátor utrpení

zahady Slečna Mallardová je neohrožená kachna, která neustále pátrá po zločincích. Jakmile se vydá po stopě, nikdo ji nezastaví a nedopřeje si odpočinku, dokud pachatele nedopadne.Ať už jde o zmizelého vědce, nebo loupež století, slečna Mallardová nenechá žádnou záhadu nerozřešenou. Seriál Záhady slečny Mallardové

 Slečna Mallardová není jen tak obyčejná kachna. Je to totiž světoznámá kachdetektivka a spolu se svým synovcem Willardem Kachňákem řeší různé záhady po celém světě. Když se někde stane krádež nebo zmizí nějaká kachna tak slečna Mallardová vyřeší tento případ v rekordním čase. Dale v seriálu vystupuje Willardův šéf inspektor Holohlavý který by nejradši všechno vyřešil sám a neustále Willarda komanduje. Motto slečny Mallardové zní: Není žádný nevyřešitelný případ.

Slečna Mallardová není žádná šarlatánka jeto pravý detektiv,neboji se ničeho a vždy dopadne zločince.Je navíc velice vynalézavá.Dokáže proměnit využít slunečník nebo kapesník jako netradiční višetřovac pomůcky.Slečna Mallardová odhali stopy,vyřeší podeřelé činy a zbrani katastrofám.Je jedno jak složitý je zločin ona ho vždy vyřeší  rekordním čase.