Jdi na obsah Jdi na menu

Spyro

6. 7. 2014

Cynder je malá dračí slečna a dobrá kamarádka Spyra. 
Objavila se jen v legendách, puvodne byla zlá, ale nakonec se stala dobrou a přidala se k Spyrovi. Stále se, ale spolu moc nevědí dohodnout, no i napriek tomu pořád jsou dobrími přáteli.

 Dawn of the dragon

 Vystupovala tu jako 2. nejhlavnejší postava. Buď se na ni vědělo propojit, když jste hráli sami, nebo ji mohl ovládat druhý hráč(pokud se dalo). Spyro ovládal oheň, elektřinu, země a led a Cynder ovládala jed, strach, vítr a stín (nebo temnota).

 Cynder kdysi bojovala na straně zla. Ovšem pak se změnila kvůli malému fialovému dráčkovi Spyrovi. Spyra a cynder spojili do hramady nějakým kouzelným náhrdelníkem a by se jim hůř dostávalo přes překážky. V minulosti Cynder často bojovala se Spyrem. Cynde se musí přidat na stranu dobra a pomáhá Spyrovi ničit zlo. Mezi její útoky patří Poison(jed),Shadow (stín,temno),Fear (strach) a Vzduch. Cynder je dráček s černou barvou kůže. Na Cynder mě nejvíc pobaví její hlášky. Cynder je taková ,,drasňačka,,. Někdy se ovšem nepohodne se Spyrem ale přesto jsou to kamarádi.

  Cynder pochází z temného království ale je dobré že bojuje na straně dobra.Hodně se zblížila se Spyrem a to jí pomohlo pochopit že přátelství překoná každou překážku.

 cinder patri mezi dark mansterem.cinder vladla svetu dokud se neobevil spyro.po porazeni cinder se cinder promenila zas na normalni.cinder je hlavni postava hned po spyrovi.cinder v DOTH rekne spyrovi ze ho miluje a vzajeme se spojej a vitvorej pouto ktere bude pro vsechny uklidni.spyro cinder maj dite jmenuje se nina.ten 4 dil bude 1014 bude i hra i film.pokud se nemilim tak spyro na konci DOTH jako umre. POKUD NELZU DEJTE LIKE AT TO VIM... protoze nelzu.

  

 Sparx je žlutá vážka (podle zranění) a je nejlepší přítel dráčka Spyra. Znají se již od dětství a jsou všude spolu. 

 Sparx mění barvu podle Spyrova zranění a sbírá pro něj diamanty. Také Spyrovi vysvětluje co znamenají věci, které nezná. Když je zraněn, tak musí sníst motýla a jeho žlutá barva se mu vrátí zpět. Když je Spyro zraněn dvakrát ta Sparx zmizí. Je schopná dokonce i plavat pod vodou.

 Sparx je Spyrův nejlepší přítel již od dětství kdy Sparwovi rodiče adoptovali Spyra. Sparx je Spyrův věrný společník a přítel. Sparxe lze vidět asi ve všech hrách Spyra. Sparx podle Spyrova zranění mění barvu.

 Sparx je pro Spyra výborným společníkem a věrným ochráncem.Když Spyra někdo zraní tak Sparx změní svou barvu na modrou ale žlutá barva semu zase navráti zpět když ulový nákého toho motýla

 Spars ve všech starných dýlem Spyra sloužil jako

 ukazatel kolik má Spyro života.Ale nové trlogii už

 sloužil jako nejen Spyro v pomocník ale i nevlastní

 bratr.

  

 Spyro je fialový draček jak vidíte na obrázku.  Spyro je malý, fialový, roztomilý drak,který má rád dobrodružství. 
Spyro je hratelný hlavně na Playstation. Na PC ho moc není. Co se týče dílů,tak jich je plno a navíc i z jiných edicí. Například to jsou: Rypto's Rage,A Hero's Tail a mnoho dalších dílů. Spyro se musí pokaždé dostat k hlavnímu bossovi a porazit ho, což není jednoduché ohledně předějších útočníků. Má skvělou hratelnost,ovládání a celkem dobrou kvalitu. Ve hře mu samozřejmě občas pomáhájí i kamarádi,avšak někdy to není jednoduché. 

 Rypto's Rage

 Spyro:Rypto's Rage je druhý díl,který je hratelný na PS1. V tomto díle jde hlavně o hlavního bosse Rypta. Rypto je čaroděj, který má v rukávu plno kouzel, pastí apod. jak dostat Spyra. Navíc má i další 2 pomocníky,což jsou dinosauři Crush a Gulp. Spyro samozřejmě musí projít plno úkolů a nepřátel až se dostane ke Crushovi. Když ho Spyro zabije, půjde do další dimenze,kde na konci zase zabije Gulpa. To však Rypta neodradí, až se k němu Spyro dostane. Rypto si vyvolá nového Gulpa,2x většího,mocnějšího a celého ze železa. Spyro však nakonec Rypta porazí, jeho vlastní pastí. Utopí ho v lávě. Toto je příklad jednoho dílu Spyra,avšak je jich spoustu dalších. Tento díl Rypto's Rage byl zřejmě jeden z nejhratelnějších na PS1.

 Spyro má i plno dalších kamarádů a nejen,že se hraje ve hře za Spyra. Není to obyčejná 2D hra. Občas se dá létat na různých vzdušných zvířatech,nebo hrát za Spyrova věrného přítele Sparxe. Spyro má i přítelkyni, stejného druhu a ta se jmenuje Cynder.

 Tady ten roztomilí dráček plive ohen,a prolétává různíma světy.Spyro má zasebou veliké dobrodružstvi,kde musel zachránít svuj dračí svět.vždyho doprovází malá vážka jmenem Sparx která umí měnit různé barvy.Mě se nejvíc líbí se Spyrem chvíle kde prolítne jeskini,a přímo přednim je vodopát,a na neby svítí obrovskej měsíc,a Spyro si pak létá noční oblohou.

 

  

 Ember je růžoví dráček,kterému se líbí Spyro 


   

 O něm:Flame je ohnivý drak je moc podobný Spyrovi,jenomře má trosku prodloužený čumáček.A je to taky frajírek tj.Flame (Flejm)